Martijn van der Loo heeft in 10 minuten zijn bedrijf gepresenteerd

Martijn van der Loo heeft in 10 minuten zijn bedrijf gepresenteerd

6 februari 2020
// Nieuws

Martijn van der Loo heeft in 10 minuten zijn bedrijf gepresenteerd.

VDLOODESIGN: Tikkeltje eigenwijs, nieuwsgierig, apple freak, geïnteresseerd in new business. Zomaar een paar eigenschappen die bij mij passen. Dit bleek ook in de tijd dat ik bij verschillende bedrijven heb ‘rond gezworven’ en in 2009 tot de conclusie kwam, ik ga mijn eigen reclamebureau beginnen! Vanuit mijn kantoor in Den Bosch maar ook thuis in Sint-Oedenrode ga ik voor je aan de slag!

Ik kom graag met de ondernemer in gesprek, een gesprek over zijn bedrijf. Waar zitten de ‘unique selling points’ en hoe gaan we die duidelijk maken aan zijn doelgroep. Communicatie-uitingen ontwerpen die jouw bedrijf vooruit helpen, daar zit mijn plezier.

Ik ben een ontwerper, ontwerp elke mogelijke communicatie-uiting voor je. Of het nu over een complete huisstijl gaat, website, magazine, belettering of een advertentie maakt niet uit. Als je logo erop moet komen denk ik graag mee. Wil je het totale communicatieproces uit handen geven? Ook geen probleem, ik heb een breed netwerk van specialisten om me heen hangen om je totaal te ontzorgen.

Kijk voor meer info op vdloodesign.nl

Terug