Onze leden
Wouter Bensdorp
Wouter Bensdorp
Wouter Bensdorp

Bensdorp Wijnen

Bensdorp Wijnen: voor wijn met een verhaal

 

Bensdorp Wijnen een nog jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2005 door

Wouter Bensdorp. Hij is een enthousiaste wijnliefhebber. Na z’n studie bedrijfseconomie is hij in 1995 in de wijnwereld verzeild geraakt. Hij studeerde in 1998 Oenologie (wijnwetenschap) aan de Universiteit van Bordeaux en is Vinoloog van de Wijnacademie. Wouter heeft veel ervaring met het geven van proeverijen en wijnworkshops over een breed scala van (wijn)onderwerpen. 

Bensdorp Wijnen importeert en verkoopt wijnen uit Mediterrane streken: Zuid-Frankrijk, zuidelijk Italië, Spanje en Portugal. Ieder jaar gaan we op zoek naar wijnen waar we u mee kunnen verrassen. Het gaat ons daarbij niet om de bekendheid of prestige van het Domaine of de streek. We zoeken vooral sprekende ‘wijnen met een verhaal’. Wijnen van spraakmakende en ambitieuze wijnmakers uit vaak onbekendere gebieden die meer dan de moeite waard zijn. 

Bensdorp Wijnen levert o.a. aan de horeca, kookstudio’s en andere zakelijke klanten. We leveren ook in beperkte mate aan particulieren. 

Wat kan Bensdorp Wijnen voor uw organisatie betekenen?

 Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw activiteiten. Of het nu gaat om activiteiten voor relaties of uw eigen personeel. U kunt dan denken aan het volgende:

-      geschenken: verjaardag, jubileum, eindejaar (o.a. via www.wijnkado.nl, zie hieronder)

-      ondersteuning van recepties en bedrijfspresentaties

-      wijnproeverijen en (mini)workshops over diverse onderwerpen

-      tegen aantrekkelijke prijzen gezamenlijk wijn kopen

-      en natuurlijk zorgdragen dat er voldoende wijn is voor de vrijdagmiddagborrel! Met het flexibele wijnabonnement heeft u altijd iets goeds onder de kurk. We vertellen u er graag meer over.

Een mooi kistje wijn nodig voor die speciale relatie? www.wijnkado.nl: vandaag besteld, morgen of op de door u gewenste datum bezorgd, mét uw persoonlijke boodschap. Makkelijk, snel.

Adresgegevens :

De Beverspijken 20 L

5221 ED ‘s-Hertogenbosch

telefoon:  073-5530901