Onze leden
Wouter Bensdorp
Wouter Bensdorp
Wouter Bensdorp

Bensdorp Wijnen & Wijnkado.nl

Bensdorp Wijnen: voor wijn met een verhaal. 

Bensdorp Wijnen is een wijnhandel in Den Bosch en bestaat sinds 2005. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in wijnen uit Zuid-Europa. Het assortiment bestaat voor een groot gedeelte uit eigen import uit de Provence, Côtes du Rhône, Languedoc en Roussillon. Na de samenwerking in 2015 met de Confrérie is het assortiment sterk uitgebreid met wijn (nog steeds veel eigen import!) uit de rest van Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en Oostenrijk. Wij laten ons niet leiden door de reputatie van een gebied of een fancy etiket of merk. Nee, wij laten ons leiden door de inhoud van de fles én het verhaal van de wijn en zijn wijnmaker. Zo worden wij ambassadeurs: wij worden enthousiast over een wijn en dit enthousiasme zetten wij door, al dan niet via een wijnproeverij, naar jou, de wijndrinker. Op die manier hebben wij in de loop der jaren een assortiment wijnen opgebouwd uit bekende én onbekende gebieden, veelal van kleinere wijnboeren. Wijnboeren met een verhaal. Wijn met een verhaal. Wordt jij onze ambassadeur?

Wouter Bensdorp is een enthousiaste maar kritische wijninkoper. Hij studeerde eind 1994 af als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In januari 1995 trad hij in dienst bij Wijn Verlinden in 's-Hertogenbosch waar hij het wijnvak leerde en hij onder andere vanaf 1999 verantwoordelijk was voor de hele inkoop. Wouter Bensdorp is Vinoloog van de Wijnacademie (1997) en studeerde Oenologie (wijnwetenschap) aan de Universiteit van Bordeaux (1998). 

Bensdorp Wijnen levert o.a. aan de horeca, kookstudio’s en andere zakelijke klanten. We leveren ook in beperkte mate aan particulieren.  Wij hebben ons kantoor en opslag in Den Bosch. We hebben hier geen winkel, maar bestellingen kunnen uiteraard ook worden afgehaald, liefst op afspraak.

Wat kan Bensdorp Wijnen voor uw organisatie betekenen?

 Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw activiteiten. Of het nu gaat om activiteiten voor relaties of uw eigen personeel. U kunt dan denken aan het volgende:

-      geschenken: verjaardag, jubileum, eindejaar (o.a. via www.wijnkado.nl, zie hieronder)

-      ondersteuning van recepties en bedrijfspresentaties

-      wijnproeverijen en (mini)workshops over diverse onderwerpen

-      tegen aantrekkelijke prijzen gezamenlijk wijn kopen

-      en natuurlijk zorgdragen dat er voldoende wijn is voor de vrijdagmiddagborrel! Met het flexibele wijnabonnement heeft u altijd iets goeds onder de kurk. We vertellen u er graag meer over.

www.wijnkado.nl

Een mooi kistje wijn nodig voor die speciale relatie? www.wijnkado.nl: vandaag besteld, morgen of op de door u gewenste datum bezorgd, mét uw persoonlijke boodschap. Makkelijk, snel.

Adresgegevens :

De Beverspijken 20 L

5221 ED ‘s-Hertogenbosch

telefoon:  073-5530901

Facebook: https://www.facebook.com/BensdorpWijnen/

Twitter: https://twitter.com/Bensdorp_Wijnen

 

Adres
De Beverspijken
Postcode
5221ED
Woonplaats
Den Bosch
E-mail
wouter@bensdorp-wijnen.nl
Telefoon
0735530901
Mobiel
0622993764
Website
https://www.bensdorp-wijnen.nl/