Onze leden
Suzanne Evers - Kweens
Suzanne Evers - Kweens

Evers & Evers Glas

Evers & Evers Glas is sinds 2004 uw specialist op het gebied van glas.

Evers & Evers Glas legt zich toe op het produceren, leveren en monteren van  isolatieglas, figuurglas, glas in lood, enkel glas, gelaagd veiligheidsglas en artikelen t.b.v. het plaatsen van glas. Evers & Evers Interieurglas houdt zich bezig met het vervaardigen, bewerken en leveren van hoogwaardig interieurglas. Wij produceren bijvoorbeeld glazen deuren en wanden, achterwanden van keukens en glazen balustrades.

Wij hebben veel glas op voorraad en leveren het glas op uw locatie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, we werken alleen met topproducten. Voor bijzondere toepassingen zijn wij uw adviseur. 26 Jaar ervaring in de glaswereld zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan.

“Afspraak is afspraak” is ons motto!

Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt op Zuid Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. Onze werkplaats is volledig uitgerust zodat wij alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren. Wij zijn u graag van dienst!

Tel.           : +31 492 52 32 36
Mob.        : +31 6 411 711 91
Mail          : suzanne@eversenevers.nl
Website    : www.eversenevers.nl