Onze leden
Resie Schuurkes
Resie Schuurkes
Resie Schuurkes

travel counsellors

Graag wil ik me even voorstellen,

Mijn naam is  Resie Schuurkes, Travel Counsellor sinds 2008 en 33 jaar werkzaam in de reiswereld.

Reizen biedt ons de mogelijkheid om te ontsnappen aan het alledaagse, onze horizon te verbreden, andere culturen te leren kennen of om gewoon lekker even helemaal bij te komen.

Mijn beroep geeft me de mogelijkheid om veel te reizen en te leren over prachtige bestemmingen waarvan een groot aantal ik zelf heb bezocht. Van Afrika tot Amerika, Azië, Europa en het Midden Oosten.

Ik sta voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in detail waarbij exploreren en ontspannen hand in hand gaan. Als Travel Counsellor neem ik de tijd om een passende reis of vakantie te vinden en te organiseren. 

Gedreven door nieuwsgierigheid naar nieuwe, mooie te ontdekken plekken en de passie om mensen een onvergetelijke vakantie te laten beleven, motiveert mij iedere dag weer om er helemaal voor te gaan.

Of dat nu gaat om een onbekende exotische bestemming of een weekend naar Londen of Parijs  met partner, kinderen, kleinkinderen, vrienden of collega's. het gaat om de herinnering waar je een leven lang aan terug zult denken.

Travelcounsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds.

Je persoonlijke reisadviseur. Thuis in de hele wereld!

Hartelijke groet,

Resie Schuurkes

 

 

Adres
Het Bezaan 9
Postcode
5247LE
Woonplaats
ROSMALEN
E-mail
resie@travelcounsellors.nl
Telefoon
0619829881
Mobiel
0619829881
Website
http://www.travelcounsellors.nl/resir