Onze leden
Nicole van Ginkel
Nicole van Ginkel
Nicole van Ginkel

Travel Counsellors

Stelt u zich eens voor, een personal assistant voor al uw reiswensen! Iemand die precies begrijpt wat u wilt, altijd op zoek gaat naar de beste prijs en bereikbaar is op momenten dat het u schikt.Mijn naam is Nicole van Ginkel en ik heb mijn passie voor reizen weten te vertalen naar een eigen onderneming onder de vlag van Travel Counsellors. Als zelfstandig reisadviseur sta ik 7 dagen per week voor u klaar, om uw reiswensen te realiseren. Of het nu gaat om een zonvakantie, stedentrip, zakenreis ,cruise, losse vliegtickets of hotelovernachtingen, alles is mogelijk!

Na een korte carrière als financieel adviseur, rolde ik het toerisme in en werkte enkele jaren bij een grote touroperator. Hier ontdekte ik mijn ware passie, niet langer financieel advies geven, maar reisadvies! Ik haalde mijn vakdiploma reisadviseur en had het nog niet eerder zo in een baan naar mijn zin gehad. Met deze stevige basis op zak, richt ik me nu op de toekomst met mijn eigen “reisbureau”, met de service en bereikbaarheid die horen bij deze tijd.

Ik ben een ware reisfanaat en heb al heel veel leuke plekken mogen ontdekken. Naast mijn werkzaamheden als zelfstandig reisadviseur begeleid ik regelmatig paarden tijdens vliegtransporten. Dit biedt mij de mogelijkheid om bijzondere bestemmingen te ontdekken en veel kennis op te doen van accommodaties en luchtvaartmaatschappijen.

Tijdens onze vakanties heb ik al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Mijn specialismes zijn onder andere Dubai, Cuba, Noord Amerika, Maleisië, Bali, Curaçao, Egypte en diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Londen, Wenen, Berlijn en Parijs (Disneyland Paris). Uiteraard stel ik ook met veel plezier een reis voor u samen naar een andere bestemming. Met ruim 1400 collega's wereldwijd, heb ik een schat aan kennis tot mijn beschikking, waarmee ik uw droomreis tot in perfectie kan samenstellen. Daarnaast is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA, hetgeen u heel veel zekerheid geeft.

Uw tijd is kostbaar daarom kom ik, indien gewenst, naar u toe op momenten dat het u schikt, ook in de avond en het weekend. Ik neem u het werk uit handen en regel alle zaken graag voor u.

Mag ik met u meedenken en u inspireren om uw volgende reis tot een onvergetelijke ervaring te maken? Ik maak graag kennis met u!

Adres
De Bongerd 62
Postcode
5345 JV
Woonplaats
Oss
E-mail
nicole.vanginkel@travelcounsellors.nl
Telefoon
0620039568
Website
http://www.opreismetnicole.nl