Onze leden
Eugenie Kroot-Kruijtzer
Eugenie Kroot-Kruijtzer
Eugenie Kroot-Kruijtzer

FORTIFY

Goede en complete processen met goede en gemotiveerde mensen, dat is waar een organisatie bij is gebaat.
FORTIFY kan u en uw bedrijf op verschillende manieren versterken. Wij gaan altijd uit van de bedrijfsprocessen en kijken daarbij naar de lange termijn.

Of bent u juist diegene die op zoek is naar een baan, u bent thuis komen te zitten of u bent toe aan een nieuwe uitdaging; FORTIFY gaat voor u aan het werk.

Léon, Eugenie en Marieke (het founding 3-tal van FORTIFY), doen dat met een schat aan ervaring, een dienstverlenende drive en een degelijke creativiteit. We laten ons hierbij onder andere inspireren door onze geweldige locatie in Den Bosch.Vanuit het centrum van deze mooie vestingstad WERKEN en VERSTERKEN wij voor u!

 

FORTIFY weet zijn talenten te benutten en als partner bij uw bedrijf neer te zetten, uit te rollen en vast te houden. We doen dit in 2 vormen:

Arbeidsbemiddeling
FORTIFY kan u als opdrachtgever op verschillende manieren voorzien van personeel. We richten ons op werkzoekenden met werkervaring, 40 / 50+, her- en zij-instromers en mensen die willen overstappen naar iets nieuws. Voor een fulltime, partime of bijbaan. Mensen met levens-  & werkervaring, grote betrokkenheid & loyaliteit, zelfkennis, inzet & motivatie en werkmentaliteit.

Poolmanagement
Met onze manier van werken, versterken wij uw primaire bedrijfsproces. Vanuit jarenlange ervaring bij kleinere en grotere (>1.000 medewerkers) organisaties beheerst FORTIFY alle technieken en zijn wij in staat de inzet van al uw vaste- en flexmedewerkers te optimaliseren.
En dat doen we vanuit een nauwe betrokkenheid bij uw organisatie; als uw partner verdiepen wij ons in uw proces en dient het belang van dit proces ook altijd als uitgangspunt van onze dienstverlening.  

Adres
Sint Jansstraat 11
Postcode
5211 DL
Woonplaats
Den Bosch
E-mail
Eugenie@fortify073.nl
Telefoon
073-7041040
Website
http://www.fortify073.nl