Onze leden
Eugenie Kroot-Kruijtzer
Eugenie Kroot-Kruijtzer
Eugenie Kroot-Kruijtzer

Libero Leisure Careers

Werving & Selectie

Libero Leisure Careers gaat op zoek naar de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek. Op basis van persoonlijke gesprekken, de juiste keuze kunnen maken. We kijken naar de hard skills en soft skills, past de organisatie en de uitdaging bij de kandidaat en andersom? Of het nu gaat om fulltime of parttime banen, schoolverlaters of ervaren professionals, MBO of HBO+ kandidaten, Libero denkt graag mee op het gebied van arbeid.

 

Juridisch Werkgeverschap voor Leisure

Libero Leisure Careers verzorgt het juridisch werkgeverschap conform de NBBU CAO in de vorm van uitzenden en detacheren. Naast deze vorm wordt payrolling aangeboden conform het algemeen recht voor de sector Leisure. Indien er spraken is van Payroll worden de Recreatie CAO en Horeca CAO ondersteund. 

 

HR Management

Bent u zelf (juridisch) werkgever en heeft u uw medewerkers in eigen dienst, kunnen wij u met onze dienstverlening een hoop werk en zorgen uit handen nemen.

Salarisadministratie: Libero verzorgt de complete verloningsprocedure zoals het verwerken van gewerkte -, ziek-, vakantie- en verlofuren; het aanbieden van een systeemportal waar uw medewerkers hun loongegevens kunnen inzien; aanleveren van loonstaten; aanleveren betalingsbadge.

Maar daarnaast ontzien wij u ook in het opstellen en verwerken van de arbeidsovereenkomst met uw (nieuwe) medewerker; ondersteunen wij bij on-boarding, signaleren wij iedere stap die u volgens CAO en/of wetgeving moet zetten; verzorgen wij alle documentatie (oa aanzegging, verlenging contract, vaststelling, exit, functioneren); assisteren we bij een arbeidsconflict en ondersteunen we bij casemanagement bij verzuim volgens Wet Verbetering Poortwachter.

 

Libero Academy

Scholing is groei! Voor werknemers uitdagend en toekomstgericht. Voor werkgevers een beter product / dienstverlening en flexibiliteit. Binnen de Libero Academy bieden wij E-Learning, On-the-job en combi trajecten aan die een positieve bijdrage leveren aan persoonlijke en bedrijfs ontwikkeling.

 

Adres
Sint Jansstraat 11
Postcode
5211 DL
Woonplaats
Den Bosch
E-mail
Eugenie@Liberoleisurecareers.com
Telefoon
013-7997013
Website
http://www.liberoleisurecareers.com