Onze leden
Daniëlle Toelen
Daniëlle Toelen
Daniëlle Toelen

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegratie.

DT Coaching & Personeelsadvies is op 1 juli 2012 opgericht door Daniëlle Toelen. Voor ik deze uitdaging ben aangegaan, heb ik 10 jaar gewerkt bij een middelgrote financiële dienstverlener met ca. 180 medewerkers, eerst als personeelsfunctionaris en de laatste 5 jaar als Hoofd P&O. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij een landelijke uitzendketen als intercedente en loopbaanadviseur.

Vanaf 1998 heb ik dus veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van P&O in de ruimste zin van het woord en op gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ik kan mezelf dan ook definiëren als een allround P&O-adviseur.

Belangrijke persoonlijke kenmerken zijn: praktisch ingesteld, no-nonsens, resultaat- en kwaliteitgericht, doorzettingsvermogen, flexibel, sociaal, verantwoordelijkheidsgevoel, accuraat, gemotiveerd, mensenkennis en luisterend vermogen.

Voor meer informatie over mij persoonlijk verwijs ik u ook naar mijn LinkedInprofiel.