Onze leden
Arie Schouten
Arie Schouten
Arie Schouten

Veldsink De Lind

Veldsink-De Lind is ons kantoor in Oisterwijk, waar u terecht kunt voor al uw financiële vraagstukken. Wij hebben een luisterend oor en aandacht voor uw wensen en behoefte. Of het nu gaat om uw zakelijke en/of particuliere verzekering(en), hypotheek of uw pensioen.

Het is bij ons mogelijk om in persoonlijk gesprek, uw wensen en risico’s samen te bespreken, dit  om uw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden. Juist dan kunnen we u als onafhankelijk adviseur het beste helpen. 

 

De Lind maakt onderdeel uit van Veldsink Advies. Veldsink Advies is een (h)echt familiebedrijf die haar relaties al vanaf 1979 voorziet in financieel advies. Niet minder belangrijk: wij zijn een onafhankelijk kantoor en dus geen onderdeel van een verzekeraar en kunnen risico’s daarom onderbrengen bij nagenoeg alle verzekeraars.

De kracht van de Veldsink organisatie is dat we met onze vestiging in Oisterwijk betrokken en dicht bij u als klant staan. U kunt bij ons gewoon binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies. Bij ons regelt u uw financiële zaken zoals u dat wil, bij ons op kantoor, thuis via internet of onderweg met de mobiele Veldsink App. Deze keuze is aan u.

Arie: mijn sleutel tot succes is, om met mijn kennis en ervaring, een goed advies te geven en onze klanten te helpen, wanneer ze het nodig hebben.

Neem contact met mij op en wij kunnen samen uw vragen, verzekeringen en risico's bespreken.

Adres
Burgemeester Verwielstraat 44
Postcode
5062GD
Woonplaats
OISTERWIJK
E-mail
aschouten@veldsink.nl
Telefoon
013-5233100
Mobiel
06-21296320
Website
http://www.veldsink.nl/vestiging/veldsink-de-lind-oisterwijk/