Doorkijk

Travel Counsellor Nicole van Ginkel

Reizen is mijn passie, dat werd al snel duidelijk nadat ik mijn eerste vliegreis had gemaakt. Vele prachtige reizen volgde en een baan in het toerisme kon niet uitblijven.

Ik werkte enkele jaren bij een grote touroperator waarna ik besloot dat het tijd was om op eigen benen te gaan staan. Inmiddels run ik succesvol mijn eigen reisonderneming als Travel Counsellor.

Travel Counsellors, van oorsprong een Britse organisatie die 20 jaar geleden ontstond, beschikt sinds 10 jaar over een Nederlands hoofdkantoor. Inmiddels is Travel Counsellors in 7 landen actief met ruim 1600 aangesloten reisadviseurs. Hiermee kan ik mijn klanten op en top persoonlijke service aanbieden, met alle (inkoop)voordelen van een internationale organisatie. Ik ben actief op zowel de leisure als corporate markt en verzorg reizen van A tot Z. Of het nu gaat om een los ticket, een last minute, pakketreis of verre (maatwerk)rondreis, alles is mogelijk. Daarnaast maak ik het nog makkelijker voor mijn klanten door ook een parkeerplaats op de luchthaven te regelen, een transfer of excursie te organiseren of een vergaderruimte te reserveren.

Ik kom bij mijn klanten aan huis, op momenten dat het hen schikt, ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer het nodig is sta ik 24 uur per dag voor mijn klant klaar.

Mag ik ook voor u een prachtige reis verzorgen? Ik kom graag met u in contact!

Travel Counsellor Nicole van Ginkel
Orthen 147
5231 XR Den Bosch
T 06-20039568
www.travelcounsellors.nl/nicole.vanginkel
nicole.vanginkel@travelcounsellors.nl