Doorkijk

Nieuw lid: Evers & Evers Glas

19-01-2017

Per 19 januari 2017 verwelkomen wij Suzanne Evers van Evers & Evers Glas als nieuw lid.


 

Nieuwe leden: Boonen koffie en Into Privacy

01-11-2016

Per 1 november 2016 verwelkomen wij 2 nieuwe leden, Maurice van den Boomen van Boonen koffie en Rob Pietjouw van Into Privacy.


 

Nieuw lid: HUISstijl

01-07-2016
Per 1 juli 2016 verwelkomen we als nieuw lid bij ONS Den Bosch: Hanneke van der Plas van HUISstijl. HUISstijl biedt interieuradvies aan particulieren en bedrijven, alsmede speedconsulting voor aannemers en hun opdrachtgevers. HUISstijl heeft maar één doel: van uw woon- of werkomgeving een plek maken waarin alle gebruikers zich thuis voelen!


 

Nieuw lid: Travel Counsellors

12-05-2016
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Nicole van Ginkel van Travel Counsellors. Nicole staat voor u klaar om uw reiswensen te realiseren. Of het nu gaat om een zonvakantie, stedentrip, zakenreis ,cruise, losse vliegtickets of hotelovernachtingen, alles is mogelijk!


 

Nieuw lid: Finetic

28-04-2016
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Marco Oonincx van Finetic. Finetic is een internetbureau die ondernemers ondersteunt bij het digitaal ondernemen.


 

Omzet ONS Den Bosch 1e kwartaal 2016

15-04-2016

Netwerken bij ONS is nuttig, leerzaam en effectief. Per kwartaal brengen we de omzet in kaart die de leden dankzij ONS realiseren. In het eerste kwartaal van 2016 was dit in totaal € 54.388,00 exclusief BTW.


 

Nieuw lid: Architectenbureau Sloven

14-04-2016
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Paul Sloven van Architectenbureau Sloven. Voor al uw ontwerpen. De gebruiker en de locatie zijn het vertrekpunt van elk ontwerpproces.


 

Nieuw lid: Autorijschool Van Heeswijk

14-04-2016
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Karel van Heeswijk van Autorijschool Van Heeswijk. Je kunt bij Karel terecht voor autorijlessen, maar bijvoorbeeld ook voor een workshop ‘het nieuwe rijden’.


 

Nieuw lid: Upp

03-03-2016
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Marlies van Heek van Upp, voor uw proces- en projectmanagement.


 

Omzet ONS 2015

07-01-2016
Netwerken bij ONS is nuttig, leerzaam en effectief. Per kwartaal brengen we de omzet in kaart die de leden dankzij ONS realiseren. Nu maken we de balans van 2015 op. De leden van ONS hebben in het jaar 2015 met elkaar een omzet van in totaal € 165.823,- exclusief BTW gerealiseerd.


 

Nieuw lid: iVoets

26-11-2015
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Marcel Voets van iVoets. Uw verhaal in beweging zetten met films, animaties en presentaties. Dat doet iVoets. Een digitaal audiovisueel productiehuis dat projecten van begin tot eind voor z´n rekening neemt. Met als resultaat: een verhaal dat raakt.


 

Nieuw lid: Diferent

26-11-2015
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Dennis Verschoor van Diferent. Diferent is een jonge, gedreven en ervaren organisatie gespecialiseerd in het werven en selecteren van vakspecialisten en managementfuncties op onder andere het gebied van Finance, HRM, ICT, Office support, Sales en Techniek. Diferent is het verlengstuk van uw organisatie en is uw partner in recruitment.


 

Nieuw lid: We-Call

16-11-2015
Afgelopen donderdag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Rianne van Esch van We-Call. Breekt bij u het angstzweet al uit bij de gedachte dat u de telefoon op moet pakken om nieuwe klanten te vinden? Besteed dit uit aan We-Call. We-Call kan u helpen met het telefonisch benaderen van potentiële klanten.


 

ONS-training ‘Presenteren kan je leren’ op vrijdagavond 20 november 2015

01-10-2015
Twee keer per jaar geeft ONS aan haar leden en haar genodigden een gratis training over een onderwerp dat iedere ondernemer treft. Op vrijdagavond 20 november 2015 heeft ONS een externe spreker geregeld, zijnde Hans Bik van Bik Communicatie. Tijdens de training ‘Presenteren kan je leren’ (van 19:00-21:30 uur) krijgt u nieuwe vaardigheden aangereikt en vergroot u uw kennis en inzicht op het gebied van presenteren. Hierdoor zult u met meer zelfvertrouwen en meer ontspannen een presentatie of pitch kunnen geven.


 

Leerzame en gezellige wijncursus van ONS-lid Bensdorp Wijnen

29-09-2015
Vrijdag 25 september 2015 heeft ONS-lid Wouter Bensdorp van Bensdorp Wijnen aan de leden van ONS een wijncursus (deel 2) gegeven. We hebben weer veel over het maken en proeven van wijn geleerd. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om elkaar in een andere setting beter te leren kennen. Voor herhaling vatbaar!


 

Nieuw lid: Connectivity Solutions

17-09-2015
Vandaag hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Geert van Hout van Connectivity Solutions. Het bedrijf regelt alles op ICT-gebied: de juiste verbindingen, netwerken die optimaal presteren, passende ICT oplossingen en borging van de veiligheid van uw ICT-systeem. Connectivity Solutions denkt verder dan de techniek en richt zich op uw behoefte, wat u wilt bereiken, wat u al heeft en wat u nodig heeft. U hoeft geen werk aan uw ICT-oplossing te hebben, ze moeten voor u werken.


 

Henry Liebregts doet mee aan Swim to Fight Cancer

14-09-2015
Op 13 september 2015 heeft Henry Liebregts van Van der Vlies Gerechtsdeurwaarders meegedaan aan Swim to Fight Cancer. Henry heeft in weer en wind 2 km gezwommen. Een hele prestatie! We zijn trots op ONS-lid Henry!


 

Omzet ONS Den Bosch 1e half jaar 2015

11-09-2015
Netwerken bij ONS is nuttig, leerzaam en effectief. Per kwartaal brengen we de omzet in kaart die de leden dankzij ONS realiseren. In het eerste half jaar van 2015 was dit in totaal € 66.924,00 exclusief BTW.


 

DT Coaching & Personeelsadvies is verhuisd

21-08-2015
Vandaag is Daniëlle Toelen van DT Coaching & Personeelsadvies officieel verhuisd naar een nieuw adres: Twijnmeer 12, 5291 AM in Gemonde. Alle leden van ONS wensen ONS-lid Daniëlle veel succes en plezier bij haar nieuwe onderkomen!


 

Nieuw lid: Bouwbedrijf Bodavi

20-08-2015
Per 20 augustus 2015 hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Nick van Vianen van Bouwbedrijf Bodavi. Het bedrijf weet wel raad met renovatie, onderhoud of nieuwbouw. Bouwbedrijf Bodavi neemt haar klanten veel zorg uit handen door vanaf de bouwplannen tot en met de oplevering het aanspreekpunt te zijn. Bouwbedrijf Bodavi staat voor betrokken bouwers en ‘Al 60 jaar betrouwbaar bouwen met elkaar’.


 

Nieuw lid: Di Lago

08-08-2015
Per 8 augustus 2015 hebben we als nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Ton van de Ven van Di Lago. Het bedrijf is gespecialiseerd in harde vloeren, zachte vloeren en wandbekleding. Di Lago brengt producten vanuit de gehele wereld naar Europa. Denk aan vinyl, hout, parket, gietvloeren, tapijt, tapijttegels, sportvloeren en rubberen vloeren.


 

Nieuw lid: Cygnus Management Support

09-07-2015
Per 1 juli 2015 hebben we weer een nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Annemieke Jense van Cygnus Management Support. Annemieke zorgt als assistente of directiesecretaresse voor vervangende ondersteuning voor (interim) directeuren, management en boardleden.

Voor meer informatie over Annemieke, klik hier.


 

Nieuw lid: Peijnenburg Re-integratie

25-06-2015
We hebben een nieuw lid bij ONS Den Bosch mogen verwelkomen: Albert Peijnenburg van Peijnenburg Re-integratie. Het bedrijf zet zich in voor jongeren met een beperking voor het vinden van een passende stageplaats of baan.

Voor meer informatie over Albert, klik hier.


 

Mini-Event op donderdagochtend 25 juni 2015

09-06-2015
Onze reguliere bijeenkomsten vinden om de week plaats op donderdagochtend in het Mövenpick-hotel in ‘s-Hertogenbosch. Drie keer in het jaar pakken we uit met een Mini-Event (van 07:00-09:30 uur). Ieder vast lid van ONS Den Bosch neemt dan minimaal één gast mee om de ONS-ervaring een keer mee te kunnen maken. Tijdens dit Mini-Event is er tevens een gastspreker: Rob van der Rijt van Klimaatplein.com over Energiebewust ondernemen.


 

Leerzame ONS-training over lichaamstaal van ONS-lid VoelStream

07-06-2015
Twee keer per jaar geeft ONS aan haar leden een gratis training over een onderwerp dat iedere ondernemer treft. Vrijdagavond 5 juni 2015 hebben de ONS-leden en hun gasten kunnen genieten van een bijzonder leerzame training over lichaamstaal van ONS-lid Karin Dols van het bedrijf VoelStream. We hebben inzicht gekregen in de non-verbale communicatie die iedereen via lichaamstaal spreekt. Zo zijn we een stuk bewuster geworden van wat je zelf non-verbaal communiceert, maar ook wat de ander via lichaamstaal je vertelt. Deze geslaagde training hebben we afgesloten met de kwartaalborrel.