Doorkijk

Finetic

Een professionele website met meetbare resultaten

De eerste kennismaking met een bedrijf of instantie vindt vrijwel altijd plaats via een blik op de website. Het is daarom belangrijk dat een website een goede indruk achterlaat. Finetic is al 16 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites met meetbare resultaten.

Wie is Finetic?

Finetic is een internetbureau uit Eindhoven dat onderdeel is van de Total Support Group (TSG). TSG is gespecialiseerd in engineering. Zij zijn dagelijks bezig met productontwikkeling en van daaruit is Finetic ontstaan. Finetic ontwikkelt websites, webshops en webapplicaties die toegevoegde waarde leveren aan de bedrijfs- en marketingactiviteiten van uw organisatie.

Web development met het Wenetic CMS

Door problemen met de bekende open source systemen ontstond bij Finetic de behoefte om een eigen open source systeem te ontwikkelen. Dit systeem is gebaseerd op 4 pijlers: veiligheid, stabiliteit, tijdwinst en betrouwbaarheid. Zo werd het Wenetic Content Management Systeem geboren. De modulaire opzet zorgt ervoor dat het systeem binnen praktisch iedere organisatie kan worden ingezet. Standaard biedt Wenetic een rijk spectrum aan functionaliteiten. Daarnaast is Wenetic een zeer gebruiksvriendelijk CMS waardoor de leerperiode voor de webmaster zeer kort is. Wenetic CMS modules worden door Finetic ontwikkeld waardoor u profiteert van een stabiele en betrouwbare webomgeving.

Inzichten in het bezoekersgedrag

Wenetic is een Content Management Systeem dat volledig inzicht geeft in het bezoekersgedrag. Hierdoor kunt u sneller en beter inspelen op de inhoudelijke kwaliteit en prestaties van uw website en marketingkanalen. Door inzichten in data in combinatie met de slimme functionaliteiten laat Wenetic organisaties creatiever ondernemen.

Web applicaties

Finetic ontwikkelt webapplicaties op maat en laat uw organisatie effectiever werken. Dit levert uw bedrijf tijdwinst op. In 2016 ontving Finetic De Groene Vink van Zorginstituut Nederland. De Groene Vink is een kwaliteitserkenning van de overheid die werken met iStandaarden.

Innovatie en productontwikkeling

Met een passionele drive heeft het team van Finetic continu de focus op verbetering en ontwikkeling. De klant fungeert hierbij als een productontwikkelaar en co-creator. Door te luisteren naar de behoeftes en inzichten van de klant worden het Wenetic CMS en de webapplicaties doorontwikkeld. Dit biedt u meetbaar online succes, nu en in de toekomst.

Hoe presteert uw website op het internet?

Finetic vertelt u graag meer over de verbeterpunten van uw website en marketingkanalen. Wilt u met eigen ogen zien hoe gebruiksvriendelijk het Wenetic CMS is? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een introductie.

Adresgegevens

Finetic
Rob Schröter
Furkapas 8
5624 MD Eindhoven
Tel. (040) 798 09 50
E-mail: rob@finetic.nl
Website: www.finetic.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finetic
Facebook: https://www.facebook.com/finetic/
Twitter: https://twitter.com/FINETICtweets
Pinterest: https://nl.pinterest.com/finetic/