Doorkijk

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies coacht medewerkers en particulieren in hun loopbaan en adviseert én ondersteunt MKB-bedrijven op gebied van personeelszaken, arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de breedste zin van het woord.

Dit kan variëren van bijv. het werven & selecteren van medewerkers, ziekteverzuimbegeleiding van langdurig zieken, screenen en opstellen van arbeidsovereenkomsten die voldoen aan huidige wet- en regelgeving, sturen en begeleiden van ontslagtrajecten, begeleiden van werkgevers bij functionerings-/beoordelingsgesprekken, fungeren als vraagbaak voor zowel werkgevers als medewerkers.

Maar daarnaast kan DT Coaching & Personeelsadvies ook voor een vaste dag of dagdeel ingezet worden bij een opdrachtgever om de lopende personeelszaken binnen een bedrijf op te pakken.

Ook is het mogelijk om een P&O Serviceabonnement af te sluiten om ervoor te zorgen dat de basis personeelszaken altijd goed geregeld zijn. Voor de werkgever die op zoek is naar professionele ondersteuning op de momenten dat hij het nodig heeft, bestaat er ook de P&O Strippenkaart.

Een aantal persoonlijke kenmerken: praktisch ingesteld, no-nonsens, resultaat- en kwaliteitsgericht, mensenkennis en luisterend vermogen.

DT Coaching & Personeelsadvies
Contactpersoon: Daniëlle Toelen
06-23148776
dtoelen@dtpersoneelsadvies.nl
www.dtpersoneelsadvies.nl